Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه و دانشگاه گفت: وقتی با خانواده‌های شهدای مدافع حرم صحبت می‌کنید، متوجه می‌شوید به حاج قاسم به عنوان یک پدر نگاه می‌کردند؛ ملاقات با او برایشان التیام‌بخش دردها و داغ‌ها بود. ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام شهاب مرادی استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به شهادت سردار سلیمانی گفت: حاج قاسم سلیمانی یکی از برجسته‌ترین چهره‌های تاریخ ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزگار ما و در حافظه تاریخی مردم شاید انگشت‌شمار باشند افرادی که در دوره حیاتشان به اسطوره تبدیل شده باشند. او نماد شجاعت و اقتدار ایران است.

وی افزود: بعد از رحلت امام خمینی (ره) این حالت بُهت و اندوه را در مردم که از دیروز صبح آغاز شد، هرگز ندیده بودم. مردم ایران با سلیقه‌های مختلف سیاسی به شدّت از این جنایت آمریکا، بهت‌زده، ناراحت، غمگین و خشمگین هستند. امروز نفرت نسبت به آمریکا و اسرائیل به بالاترین حد خود رسیده است، مردم این وقاحت آمریکا و بی‌شرمی آنان در ترور حاج قاسم را یک اهانت، ظلم آشکار و موضوعی آزاردهنده و تلخ ارزیابی می‌کنند.

این صاحب‌نظر در حوزه روان‌شناسی خاطرنشان کرد: اگر در میدان جنگ علیه داعش و در تبادل آتش و گلوله، به حاج قاسم سلیمانی تیر مستقیم اصابت می‌کرد و شهید می‌شد، اینقدر احساس انزجار از آمریکا در دل مردم تشدید و تعمیق نمی‌شد! ترور، آن هم به این صورتِ ناجوانمردانه آن هم توسط دشمنی نامرد، خبیث و شقی بر تلخی این غم افزود.

به گفته حجت‌الاسلام مرادی، آمریکا اثبات کرد طرفدار ترورسیت‌ها و تروریسم است، همانطور که داعش را ایجاد کرد، ترور ابو مهدی و حاج قاسم به همین منظور بوده است. حمایت از منافع آنها و رژیم صهیونیستی اسرائیل فرقی نمی‌کند، آمریکا به طور کلی از ترور و جنایت حمایت می‌کند.

وی اضافه کرد: من این را از زبان فرزندان شهدای مدافع حرم شنیده‌ام؛ وقتی با خانواده‌های شهدای مدافع حرم صحبت می‌کنید، متوجه می‌شوید به او (حاج قاسم سلیمانی) به عنوان یک پدر نگاه می‌کردند؛ ملاقات با او برایشان التیام‌بخش دردها و داغ‌ها بود، او واقعاً تمام بچه‌هایش را دوست داشت.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: مهربانی در ذات او بود، وقتی از شهید احمد کاظمی، شهید حسین خرازی، شهید حسین بادپا، شهید حاج حسین همدانی و ... صحبت می‌کرد، نمی‌توانست گریه نکند. روحیه مهربانی، عطوفت و رأفت چیزی بود که در وجود او نهادینه بود، هم در دوران دفاع مقدس و هم در دوران دفاع از حرم و وطن.

حجت‌الاسلام مرادی پیشنهادی هم داشت و گفت: اگر قرار است خیابانی یا میدانی به نام این شهید سرافراز شود که این درخواست همه مردم است، خواهش من این است که از بکارگیری تعابیر "سپهبد، سرلشگر و سردار رشید اسلام" و از این دست تعابیر خودداری کنند. مردم ما او را با صمیمیت یعنی "حاج قاسم یا قاسم سلیمانی" می‌شناسند، گرچه هر تعبیری درباره ایشان بکار ببریم باز هم کم است اما آن صمیمیتی که حاج قاسم سلیمانی با مردم داشت اینطوری نبود، بلکه مردم به گونه‌ای دیگر او را می‌شناسند، همچنان که همه نیروهای او هم ایشان را حاج قاسم صدا می‌کردند. گویی همه مردم از پرسنل لشگر او بوده و او را متعلق به خود می‌دانند.

وی افزود: او در قبال رهبر انقلاب بسیار مطیع بود و تابع و به این اطاعت افتخار می‌کرد، هیچگاه درباره اوامر و فرامین رهبر اجتهاد شخصی نمی‌کرد، او فقط لبیک‌گو بود، او این درس را از حضرت اباالفضل (ع) گرفته بود که نسبت به ولیّ خود تابع و لبیک‌گو باشد. شایسته است همه نیروهای انقلابی از موقعیت شهادت حاج قاسم سلیمانی در جهت تقویت وحدت و انسجام ملّی استفاده کنند و تا می‌توانند به همان شکل که حاج قاسم جذب حداکثری داشت، همه رو زیر بیرق نظام بیاورند.

پویش «سردار آسمانی» راه‌اندازی شدشهید سلیمانی افسانه نفوذ آمریکا در منطقه را به پوچی رساندقاسمیان: "حاج قاسم" یک شخص نبود،‌ پرچمدار جریان مقاومت بودروضه‌خوانی شیخ حسین انصاریان در سوگ شهید قاسم سلیمانی

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT3 واژه های کاربردی مرتبط سردار قاسم سلیمانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سردار قاسم سلیمانی سردار قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وداع دزفولی‌ها با شهید عشیری لیوسی/ پایان فراق پس از ۴۲ سال

پیکرهای مطهر دو شهید شهید غلامعلی عشیری لیوسی از شهدای تازه تفحص شده دفاع مقدس امروز پس از ۴۲ با حضور قشرهای مختلف مردم تشییع و در گلزار شهدای دزفول به خاک سپرده شد. - اخبار استانها -

به گزا ش خبرگزاری تسنیم از دزفول، پیکر مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی، از شهدای دفاع مقدس شهرستان دزفول که پس از 42 سال شناسایی و به خاک مقدس ایران اسلامی بازگردانده شدند صبح امروز با حضور قشرهای مختلف مردم تشییع و در گلزار شهدای دزفول به خاک سپرده شدند.

پیکرهای مطهر این شهدا همزمان با ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان همرزمان و مردم شهید پرور دزفول از حسینیه ثارالله این شهرستان تا شهید آباد تشییع شد.

به گزارش تسنیم، پیکر پاک و مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی؛ از شهدای هشت سال دفاع مقدس شهرستان دزفول، پس از گذشت 42 سال از شهادت، شناسایی شده و به دامان شهر و دیارش بازگشت.

شهید غلامعلی عشیری لیوسی، متولد یکم مهر 1343، در تاریخ 21 بهمن سال 1361 در عملیات والفجر مقدماتی شرکت کرد و در منطقه فکه، جاویدالاثر شد و بتازگی پیکر پاک و مطهر ایشان توسط گروه های تفحص شهدا کشف و شناسایی شده است.

پدر و مادر این شهید والامقام در سال‌های گذشته دارفانی را وداع گفته اند.

مزار یادبود این شهیدوالامقام در گلزار شهدای شهیدآباد شهرستان دزفول قرار دارد که با بازگشت پیکر مطهرش طی مراسمی تشییع و در مزار یادبودش به خاک سپرده شد.

به‌پاس ایستادگی مردم دزفول در هشت جنگ تحمیلی این شهر به‌عنوان پایتخت مقاومت ایران اسلامی نام‌گذاری شد. چهارم خرداد در تقویم رسمی کشور روز مقاومت و پایداری روز دزفول نام‌گذاری شده است.

مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس و با منطق اسلامی و انقلابی خود از ارزش‌های اعتقادی ما دفاع کردند و نامی ماندگار از خود در این عرصه به‌یادگار گذاشتند و این مردم ولایت‌مدار در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصه‌های انقلابی بیش از 2600 شهید والامقام و نُه شهید سرافراز مدافع حرم تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده‌اند.

شهر دزفول در هشت سال جنگ تحمیلی مورد اصابت 176 موشک دوربرد فراگ و اسکادبی قرار گرفت، هواپیماهای دشمن 489 بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر دزفول فرو ریختند و 5 هزار و 821 گلوله توپ به نقاط مختلف این شهر اصابت کرد.

در این هشت سال 19 هزار و 500 واحد مسکونی، تجاری، آموزشی و مذهبی بین 20 تا 100 درصد در دزفول خسارت دید. مردم دزفول در هشت سال جنگ نابرابر 2 هزار و 600 شهید، 400 جانباز، 452 آزاده و 147 جاویدالاثر تقدیم کردند.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم
  • تجلیل از معلمان نمونه استان قزوین 
  • اولین مصاحبه شهاب زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر
  • تشییع پیکر مطهر ٢ شهید گمنام در کرمان و رفسنجان/وداع با فرزندان روح الله در ديار حاج قاسم
  • پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور تشییع شدند+ عکس و فیلم
  • وداع دزفولی‌ها با شهید عشیری لیوسی/ پایان فراق پس از ۴۲ سال
  • محکومیت برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان مدافع غزه
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی